Drugog dana manifestacije „Velikogospojinski dani-Gospojina 2016“, u prepunom dvorištu Narodne biblioteke i uz veseli program je proslavljen 18. rođendan „Avlije-zabavlije“, pod geslom „Uhvati svoju zvezdicu srećicu“.
Povezane vesti:
- RAZNOVRSTAN PROGRAM DRUGOG DANA GOSPOJINE 2016.
- PRVI DAN GOSPOJINE - KOTLIĆI, TAMBURAŠI, POLJOFEST I GARAVI SOKAK
- Velikogospojinski dani - Otvoren 4. Poljofest
Rođendansku zabavu su svojim prisusutvom uveličala i deca iz beogradske Zvečanske ulice, a za dobro raspoloženje su se pobrinuli Hari Magnus, mađioničar i glumci iz kikindskog pozorišta „Lane“ , koji su dočekali goste, a nakon toga odigrali urnebesnu predstavu pod nazivom “Šašava bajka”.
“Prezadovoljna sam današnjim danom, ali slike govore više od reči. Avlija je prepuna, bez mesta čak i za stajanje i žao mi je što su neki zakasnili, ali i pored toga su mogli uživati u programu. “Šašava bajka” je bila stvarno fantastično šašava, svi su uhvatili svoju zvezdicu srećicu. Jako lepa i vesela atmosfera je obeležila ovaj svečani dan, što mi je izuzetno drago. Prisutnoj deci želim srećno detinjstvo, a roditeljima da uživaju sa svojom decom i da nam još dugo, dugo dolaze u našu Avliju zabavliju”-izjavila je Agneš Đukičin, direktorka Narodne biblioteke Novi Bečej.
Rođendanu su se pridružili i čelnici lokalne samouprave, koji su doneli puno poklona.