Nagrađivani kuvar Džejms Berd otkrio je svoj recept za savršenu toplu čokoladu.

 

Potrebno za četiri šolje:
- jedna slatka pavlaka

- četiri decilitra mleka

- 50 grama mleka u prahu

- kašika kukuruznog brašna

- 150 grama crne čokolade (narendane)

Priprema:

Stavite pavlaku u posudu i ostavite je u frižideru da odstoji pet minuta, a zatim je umutite žicom za mućenje, dok ne postane penasta.

U drugu posudu sipajte mleko i ostavite da proključa. Nakon toga dodajte čokoladu i mutite dok se čokolada potpuno ne rastopi. Dodajte mleko u prahu i kukuruzno brašno i mešajte dok se sastojci ne sjedine, a smesa ne postane glatka.

Sipajte čokoladu u čaše i na svaku od njih odozgo stavite po kašiku slatke pavlake.

Uživajte!

(MONDO)


PROČITAJTE JOŠ...

 

NAJČITANIJE

Posao za prodavca u Bečeju ...

Posao u poliklinici Šarac u Bečeju ...

Zbog remonta distributivnih trafo-stanica, izgradnje pri...

Brantner DOO Novi Bečej obaveštava građane o izmenjen...

U okviru sistematske akcije zaštite zdravlja građana o...

Posao za dva vozača kombija ...

NAJNOVIJE

Posao u poliklinici Šarac u Bečeju ...

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bečeju u...

Opština Bečej odabrana je kao jedna od lokalnih samoup...

Iz Javnog preduzeća „Toplana“ Bečej obavestili su ...

U Domu kulture opštine Novi Bečej, odigrana je predsta...

U Domu kulture opštine Novi Bečej otvorena je jedinstv...

Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Prihvati
Otkaži
Shopify.com
Prihvati
Otkaži
Unknown
Unknown
Prihvati
Otkaži